SE HVAD DER SKER I CAFÉEN

EVENTS

Vi har en kalender, hvor vi opretter alle vores events og hvor du har mulighed for at tilmelde dig/jer. 

Har du nogen spørgsmål eller udfordringer med bookingen, så send os en mail. 

Vi glæder os til at se dig/jer. 

Sofie er 14 år. Hun bliver ofte meget nervøs når hun mærker noget i kroppen, det kan være en klump i halsen eller ondt i maven. Det sker tit, når hun skal ud af døren, og hun kan gå i panik, fordi hun tror, at nu skal hun kaste op. Hun spiser mindre end før og stiller mange spørgsmål om maden er for gammel. Hendes forældre må hver dag forsikre, at hun ikke bliver syg. Sofie er også meget opmærksom på folk omkring sig, om de ser syge ud eller hoster. Hun er bange for, at de skal kaste op, og at de evt. kan smitte hende med bakterier. Hun bruger ikke offentlige toiletter, og vil ikke i biografen og på restaurant. Hun føler sig mærkelig og er blevet nervøs for at fremlægge i skolen.

Malthe er 9 år og har svært ved at sove alene på værelset. Mor eller far må også med i skole, og han er i det hele taget bange for at være nogen steder uden dem, for hvis nu han skal kaste op. Det er også blevet rigtig svært at være på besøg hos kammerater, og Malthe vil helst have at de kommer hjem til ham. Han vil også helst undgå at køre nogle steder, både i bil, tog eller bus, da han er bange for at blive dårlig og kaste op.

Sofie og Malthe har emetofobi - de er bange for sygdom og opkast i en sådan grad, at det er pinefuldt for dem selv og griber forstyrrende ind i familiens liv. Men det er ikke sikkert at hverken de selv, forældrene eller de behandlere de opsøger, ved det. Emetofobi er nemlig en udbredt, men overset lidelse.

I Cool Kids Børne- og ungdomspsykologisk klinik tilbyder vi et effektivt behandlingsprogram - Thrive programmet specifikt for emetofobi (thriveprogramme.org).

Thrive Konsulent Heidi Lollike Lund er uddannet og specialiseret i at hjælpe børn med emetofobi gennem programmet. Det er udviklet af Rob Kelly (UK), der har mere end 25 års erfaring i behandling af emetofobi.

Kom og bliv klogere på denne fobi og hvordan den kan overvindes. Alle er velkomne til foredraget! 

Book plads her

Styrk dit selvværd - Nye datoer  27/2 -  12/3 - 19/3 - 26/3 alle dage 17:00 - 19:00 

Klik her for at tilmelde dig

Alle er velkomne - børn, unge og voksne.

(De små, kan trække ind i caféen og tegne eller spille spil, hvis de bliver urolige. De er meget velkommen)

Der vil være en pause undervejs, hvor det er muligt at tale med vores 2 psykologer og få lidt at drikke eller spise.

Når foredraget slutter klokken 19:00 vil det være muligt at købe aftensmad og nyde det i caféen. 


Det koster 50 kr. pr. person at deltage (Børn under 8 år er gratis)

Det er muligt at købe mad og drikke, så aftensmaden kan nydes i caféen efter foredraget.